Πρόσφατα άρθρα

Εγκατάσταση τουρνικέ γηπέδου ΑΕΚ “ΟΠΑΠ Arena Αγιά Σοφιά”

 

Η Cardel S.A. ανέλαβε την εγκατάσταση και λειτουργία όλων των τουρνικέ στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, το“ΟΠΑΠ Arena Αγιά Σοφιά”, ως υπεργολάβος της κατασκευάστριας εταιρίας TOMH.

 

 

Για την προμήθεια τους, αναζητήσαμε μεταξύ των εταιριών που συνεργαζόμαστε τα κορυφαία σε αξιοπιστία και αντοχή. Επιλέξαμε την αυστριακή εταιρία Karl Gotschlich Maschinenbau GesmbH, με 150 γήπεδα στο πορτφόλιο της σε όλον τον κόσμο.

Η ανάληψη του έργου αυτού από την εταιρία μας, δεν συμπληρώνει απλώς τον -μακρύ- κατάλογο με τα γήπεδα που ήδη έχουμε αναλάβει και υποστηρίζουμε, είτε στον έλεγχο πρόσβασης είτε στη διαχείριση εισιτηρίων. Στην πραγματικότητα είναι έργο που μας γεμίζει με υπερηφάνεια και συγκίνηση, καθώς η “Αγιά Σοφιά ΟΠΑΠ Arena” είναι κάτι περισσότερο και μεγαλύτερο από ένα γήπεδο: είναι ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο μνήμης και πολιτισμού. Ένα μουσείο για την προσφυγιά, ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του Ελληνισμού. Για την υλοποίηση του επιστρατεύτηκαν οι καλύτεροι, και μεις χαιρόμαστε που θα συμβάλλουμε με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας.

Εγκατάσταση τουρνικέ γηπέδου ΑΕΚ “ΟΠΑΠ Arena Αγιά Σοφιά”

Related Posts