Πρόσφατα άρθρα

Με τον ΑΡΗ στο Europa League

Την εγκατάσταση συστήματος ελέγχου και διαχείρισης φιλάθλων σε 13 νέες θύρες του «Κλεάνθης Βικελλίδης» ανέλαβε η Cardel για το 2019, με την πρόβα τζενεράλε να πραγματοποιείται στον -από νωρίς sold out- αγώνα της ομάδας απέναντι στην Molde, στις 14 Αυγούστου.

 

Το έργο αυτό έρχεται σε συνέχεια του συστήματος των είκοσι Full Ηeight Turnstiles θυρών που παρέδωσε η Cardel το 2018, με χρήση καρτών/εισιτηρίων διαρκείας και χάρτινων εισιτηρίων με barcode. Το σύστημα λειτουργεί σε διασύνδεση με το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων της VIVA και τοποθετεί την ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην 4η θέση (μέσο όρο 10.247 εισιτήρια ανά αγώνα) του σχετικού πίνακα της διοργανώτριας αρχής.

 

Πέραν της επέκτασης των 13 θυρών, η ΠΑΕ αποφάσισε την αναβάθμιση όλου του συστήματος, προκειμένου αυτό να αναγνωρίζει την νέα κάρτα διαρκείας, η οποία φέρει τεχνολογίες επαγωγικής προσέγγισης. Έτσι οι φίλοι της ΠΑΕ που επιλέγουν τα εισιτήρια διαρκείας, θα διευκολύνονται περαιτέρω αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες ανέπαφων συναλλαγών. Πρόκειται για ιδιαίτερα δυναμικές αποφάσεις του Προέδρου κ. Καρυπίδη, ο οποίος αναβαθμίζει συνεχώς τις υποδομές του γηπέδου, προσδίδοντας στην ομάδα του ΑΡΗ υποδομές και λειτουργίες εφάμιλλες των αντίστοιχων των Ευρωπαϊκών ομάδων.

Με τον ΑΡΗ στο Europa League