Όραμα

Το μελλοντικό μας Αποτύπωμα.
Ζούμε στην εποχή της Πρόσβασης, της Διάθεσης, της Διευκόλυνσης και Ταχύτητας. Η προσφορά και ζήτηση, σχεδόν στα πάντα, φιγουράρουν σε υπερθετικό βαθμό. Η δομή της Αγοράς έχει αλλάξει τόσο, ώστε πλέον η πρώτη ύλη, ο σχεδιασμός, η κατασκευή, θεωρούνται αυτονόητα. Ο χρήστης/καταναλωτής/επιχειρηματίας αναζητά περισσότερο από ποτέ τη χρησιμότητα, την πρακτικότητα και τις εφαρμογές ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Στην cardel εξασφαλίζουμε την πρώτη ύλη και τη σχεδίαση, διασφαλίζοντας τις πρακτικές εφαρμογές των συστημάτων μας! Εξασφαλίζουμε τον έλεγχο, την ταυτοποίηση, την απόδοση και ασφάλεια διασφαλίζοντας την αποτελεσματική κι έξυπνη εφαρμογή και διαχείριση των ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχουμε.
Στην cardel πιστεύουμε στον Αυτοματισμό και την Τεχνολογία. Και στη διασύνδεσή τους με την καθημερινή και εργασιακή ζωή. Μέχρι σήμερα, κεντρικό μας άξονα αποτελεί το μοντέλο B2B. Μετρώντας πάνω από 2 δεκαετίες εμπειρίας, έρευνας, τριβής, επένδυσης, σχεδιασμού κι ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων που αλλάζουν κι «εκπαιδεύουν» την ελληνική επιχειρησιακή αγορά, στρέφουμε το βλέμμα σιγά-σιγά και σε άλλα κομμάτια. Επιθυμούμε να υιοθετηθούν τα λογισμικά μας σε ακόμη πιο ευρεία κλίμακα από τοπικούς οργανισμούς κι επιχειρήσεις (μικρές και πολύ μικρές), ενώ φλερτάρουμε και εκτός Ελλάδας, προσβλέποντας στην καθιέρωση των προϊόντων μας σε χώρες που τώρα αναπτύσσονται.
Το μέλλον μας είναι ήδη εδώ! Και οι δυνατότητες που δίνει η Τεχνολογία και το Ψηφιακό μας Αποτύπωμα ενώ (μετα)κινείται, εργάζεται, σερφάρει, διασκεδάζει, είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Για όλους! Οι άνθρωποι μπορούν να πετύχουν ακόμη περισσότερα εάν εμπιστευτούν την κωδικοποίηση των κινήσεών τους…

Όραμα