Ορόσημα

Έλεγχος πρόσβασης και εισιτήριο στον πυρήνα της δραστηριότητας μας

H Cardel μπαίνει και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι αναλαμβάνοντας το Ticketing για τα γήπεδα “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” του ΟΦΗ και “Κλεάνθης Βικελίδης” του Άρη Θεσσαλονίκης καθώς και το απαιτητικό σύστημα access control οχημάτων για την ΒΙΚΟΣ.

2018

Cardel & “Ticket 365”

Ολοκληρώνουμε και εγκαθιστούμε το σύστημα έκδοσης και διαχείρισης εισιτηρίων της “Ticket 365” για τα Αθηναϊκά Θέατρα.

2015

Οι υπηρεσίες μας στη διάθεση της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Συμμετέχουμε στο Ερευνητικό Πρόγραμμα “Secure & Privacy-Aware eGOvernment Services” με το ακρωνύμιο SPAGOS.

2014

Επέκταση με δύναμη από τις ΑΠΕ

Δημιουργούμε νέο business unit, την Cardel Energy.

2011

112 & SMS Alerting

Σχεδιάζουμε την Πλατφόρμα του 112 & sms Alerting μαζί με την εταιρεία Οbjective Τechnologies.

2010

Η εξοικονόμηση δημοσίων πόρων γίνεται δικό μας έργο

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το Παρατηρητήριο Τιμών Φαρμάκων (ΠΤΦ), μειώνοντας τη δημόσια φαρμακευτική δαπάνη κατά 785 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι σήμερα.

2010

Άψογη εκτέλεση για την προστασία της δημόσιας υγείας

Εγκαθιστούμε Σύστημα Εντοπισμού εμπύρετων ατόμων σε 21 Αεροδρόμια της χώρας για την αναχαίτιση του ιού Η1Ν1.

2009

‘Εργο στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας

Τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ-ΒΕΕ) εμπιστεύονται στην CARDEL A.E. την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος της περιμετρικής τους ασφάλειας.

2008

Ενοποίηση πέντε ζωτικών λειτουργιών σε μία πλατφόρμα

Κατασκευάζουμε την πρώτη ενοποιημένη πλατφόρμα πρόσβασης για: τον έλεγχο εισόδου σε χώρους και δίκτυα, την καταγραφή και διαχείριση χρόνου εργαζομένων, τον έλεγχο παραγωγής, την έκδοση και διαχείριση εισιτηρίων, την ασφάλεια (guard tour).

2007

Ticketing για το μεγαλύτερο γήπεδο

Ολοκληρώνουμε το μεγαλύτερο Σύστημα Έκδοσης & Διαχείρισης Εισιτηρίων – Ticketing για το στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης” σε συνεργασία με την Intracom IT.

2004

Εξέλιξη στις Ηλεκτρονικές Συναλλαγές

Κατασκευάζουμε δική μας ολοκληρωμένη Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Συναλλαγών (προπληρωμένων συναλλαγών και εξόφλησης λογαριασμών) ElectronicTransactions System.

2003

Το μεγαλύτερο έργο Προσωποποίησης

Αναλαμβάνουμε την προμήθεια και κωδικοποίηση-προσωποποίηση-ένθεση-εμφακέλωση 2.600.000 καρτών κοινωνικής ασφάλισης με τον ΑΜΚΑ σε barcode.

1999

Καινοτομία στον Έλεγχο Πρόσβασης

Σχεδιάζουμε για λογαριασμό της INTRACOM και του ΟΤΕ Μονάδες Ελέγχου Πρόσβασης για επανδρωμένα και ανεπάνδρωτα τηλεπικοινωνιακά κέντρα ~ Κατασκευάζουμε δικό μας λογισμικό Ελέγχου Πρόσβασης και Χρονοπαρουσίας – Access Control & Time Attendance (ACTA)

1998

Εισιτήριο στο μέλλον

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε πιλοτικά το πρώτο πολυζωνικό αυτοματοποιημένο σύστημα συλλογής κομίστρου με επαγωγική κάρτα – Multifaring Automatic Fare Collection System (ΚΤΕΛ Αττικής).

1996

Δυναμικό ξεκίνημα με Smart Cards

Η CARDEL A.E. ιδρύεται από τον Μανόλη Θεοδωράκη με αντικείμενο τα συστήματα προσωποποίησης πλαστικών καρτών ISO norm 7810. Εισάγει πρώτη στην Ελλάδα την τεχνολογία των “Έξυπνων” καρτών (ΕΜΠ, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, πιλοτικό για τον αυτοματοποιημένο έλεγχο καυσαερίων)

1993
Ορόσημα