Λύσεις Περιορισμού Πανδημίας

Prepare & Prevent

Ο σημερινός κορωνοϊός -μέρος ενός μοντέλου αυξανόμενων και συχνών επιδημιών που συνέπεσαν με την παγκοσμιοποίηση, την αστικοποίηση και την κλιματική αλλαγή- έχει διαταράξει τις ζωές, τα μέσα διαβίωσης, τις κοινότητες και τις επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς, επιχειρήσεις και οργανισμοί, καλούνται να λάβουν επειγόντως τις απαραίτητες προφυλάξεις και να εφαρμόσουν μέτρα για τον περιορισμό της έκθεσης, της εξάπλωσης και των επιπτώσεων του Covid-19 στις ζωές και τις οικονομίες σε όλο τον κόσμο. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει όχι μόνο για τον τρέχοντα ιό Coronavirus αλλά και για μελλοντικούς ιούς και ασθένειες.

Στην προσπάθεια όμως να βρεθεί ο προστατευτικός εξοπλισμός και τα κατάλληλα συστήματα ανίχνευσης, αναπόφευκτα δημιουργείται συμφόρηση στην προμήθεια και την παράδοση. Κατασκευαστές και προμηθευτές προσπαθούν να διαχειριστούν τη ζήτηση και να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα τους σε πρωτοφανή κλίμακα, γεγονός που ανοίγει τις πόρτες για τους κερδοσκόπους που επιδιώκουν να επωφεληθούν από τον φόβο και το άγνωστο. Η προμήθεια μη πιστοποιημένων, αναποτελεσματικών και πιθανώς επικίνδυνων προϊόντων σκεπάζει μόνο το πρόβλημα και δυνητικά ενισχύει την εξάπλωση του ιού.

Η μόνη απάντηση σε αυτό είναι η έγκαιρη προετοιμασία μέσω ηγεσίας, διακυβέρνησης και στρατηγικού σχεδιασμού.

Επιπλέον, αξιόπιστοι προμηθευτές που μπορούν να αποδείξουν την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση τους και να δώσουν συμβουλές σχετικά με τα καλύτερα συστήματα που ταιριάζουν στο επιχειρηματικό σας περιβάλλον και το σχέδιο δράσης σας, είναι σε κάθε περίπτωση αυτοί που έχουν μια ιστορία και έχουν ασχοληθεί με την κατάσταση πολύ πριν.

Στα δικά μας πράγματα τώρα, εδώ στη χώρα μας, η Cardel είναι η μόνη εταιρεία που έχει ανάλογη εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα, η τοποθέτηση συστημάτων εντοπισμού εμπύρετων ατόμων με χρήση θερμικών καμερών σε 21 αεροδρόμια της χώρας -με καταμετρημένη τη διέλευση συνολικά 9.700.000 ατόμων- αλλά και στα ΕΛΠΕ, για την αναχαίτιση του Η1Ν1 το 2009, είναι ένα κρίσιμο έργο που ολοκληρώθηκε με επιτυχία μέσα σε ασφυκτικά πλαίσια προδιαγραφών και χρόνων παράδοσης και μας δίνει το σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

Έτσι σήμερα, σύμφωνα με τη σχετική ΚΥΑ για τη λήψη αναγκαίων μέτρων για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του covid-19, η Cardel διατάσσει και πάλι τις τεχνολογικές δυνατότητες και την εμπειρία της και προτείνει:

– Θερμικές Κάμερες για τη μαζική ανίχνευση πυρετού – Mass Fever Screening

– Πύλες αυτόματου εντοπισμού εμπύρετων ατόμων (εργαζομένων, πελατών, πολιτών) – Walk Through Fever Detectors

– Φορητές Συσκευές Ανίχνευσης Πυρετού – Fever Detection Hand Held Devices

– Αυτοματοποιημένα Συστήματα Καταμέτρησης ατόμων – People Counting Solutions

– Distancing Tags

– Ολοκληρωμένες λύσεις απολύμανσης.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Λύσεις Περιορισμού Πανδημίας