Ηλεκτρονικές Συναλλαγές – ETS

Οι αυξημένες υποχρεώσεις του σύγχρονου πολίτη καθιστούν τον χρόνο του πολύτιμο, με αποτέλεσμα οι καθημερινές του συναλλαγές να πρέπει να γίνονται σε πραγματικό χρόνο, σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται. Παράλληλα, οι διαδικασίες προώθησης των πωλήσεων μιας επιχείρησης, επιβάλλουν την προσαρμογή στις ανάγκες κάθε πελάτη.
Η τεχνολογία Πληροφορικής και Δικτύων επέτρεψε την ασφαλή και άμεση διακίνηση κωδικών (Pins) από μια βάση δεδομένων (e-warehouse) προς τα σημεία πώλησης (POS) κι έτσι διακινούνται προς πώληση υπηρεσίες, κυρίως προπληρωμένα πακέτα.
Κατά παρόμοιο τρόπο αλλά αντιστρόφως, πραγματοποιείται η αναγνώριση και καταχώρηση κωδικού στο σημείο πώλησης, π.χ. κάποιου λογαριασμού, ο οποίος αποστέλλεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο στη βάση δεδομένων και έτσι, επιβεβαιώνεται η εξόφλησή του. Όλες αυτές οι συναλλαγές είναι γνωστές με τον όρο «on line συναλλαγές». Στην Cardel υλοποιήσαμε και λειτουργούμε από το 2005 μια ευέλικτη πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, διαθέσιμη σε κάθε επενδυτή για την υποστήριξη της δικής του επιχειρηματικής δραστηριότητας, του δικού του δικτύου διανομής και πωλήσεων (περίπτερα, μίνι μάρκετ κλπ.). Στην ίδια υποδομή υποστηρίζονται εφαρμογές/υπηρεσίες, όπως εξόφληση λογαριασμών, ανανέωση ηλεκτρονικών πορτοφολιών, έκδοση διατακτικών, εκτύπωση εισιτηρίων κλπ., προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε εμπορικού δικτύου.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Ηλεκτρονικές Συναλλαγές – ETS