Έκδοση & Διαχείριση Εισιτηρίων – Ticketing

Στο παρελθόν, η έκδοση και διαχείριση των εισιτηρίων σε αθλητικές διοργανώσεις, σε θεματικά πάρκα, μέσα μεταφοράς ή ακόμα και στην οργάνωση εκθεσιακών χώρων, αφορούσε τη συναλλαγή του επισκέπτη με το ταμείο για την παραλαβή ενός αποκόμματος. Σήμερα, ένα ολοκληρωμένο σύστημα ticketing βασίζεται σε εργαλεία της Πληροφορικής και της Νέας Τεχνολογίας, και σκοπό έχει να παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο προς τη διοίκηση αλλά και τον επισκέπτη, να εξασφαλίσει περισσότερο έλεγχο στις διαδικασίες πρόσβασης, σημαντική διευκόλυνση του πολίτη με χρήση νέων μέσων, χωρίς περιορισμούς στη διασφάλιση των εσόδων και των κερδών ενός οργανισμού.
Η Cardel, εκμεταλλευόμενη τη σωρευμένη εμπειρία 15 ετών σε εγκαταστάσεις γηπέδων, πάρκων και παραλιών, ανέπτυξε την πιο ολοκληρωμένη (turn-key solution) εφαρμογή διαχείρισης εισιτηρίων, σχεδιασμένη έτσι, ώστε να διευκολύνει την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και των πελατών.
Απευθύνεται σε:
– Θεματικά Πάρκα
– Μουσεία
– Θέατρα
– Αρχαιολογικούς Χώρους
– Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
– Αθλητικές Διοργανώσεις
– Music Festivals
Επιπρόσθετα, οι μέχρι σήμερα επιτυχείς ολοκληρώσεις έργων Ελέγχου & Ακύρωσης Εισιτηρίων, μας έδωσαν την ευκαιρία να διασυνδεθούμε λειτουργικά με συστήματα Ticketing άλλων παρόχων, όπως της Ticket Master και της VIVA. Επίσης, έχουμε διασυνδεθεί λειτουργικά με το Σύστημα e-voucher distributing of Payzone (ΟΠΑΠ) για την εκτύπωση των εισιτηρίων στα συμβεβλημένα Mini Markets.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έκδοση & Διαχείριση Εισιτηρίων – Ticketing